Kупи.сè


Вашата кошничка

Вашата кошничка е празна.

Промоции
 

Најнови производи

Помести налево
 Phaser 3100MFP/X
Phaser 3100MFP/X

9 700 Ден
 Phaser 3250DN
Phaser 3250DN

11 330 Ден
 IBM System x3650 M4
IBM System x3650 M4

125 800 Ден
 IBM System x3550 M4
IBM System x3550 M4

90 500 Ден
 IBM System x3500 M4
IBM System x3500 M4

116 180 Ден
 IBM System x3250 M4
IBM System x3250 M4

67 090 Ден
 IBM System x3100 M4
IBM System x3100 M4

60 870 Ден
 Fujitsu ESPRIMO P400
Fujitsu ESPRIMO P400

22 200 Ден
 Fujitsu ESPRIMO P400
Fujitsu ESPRIMO P400

19 990 Ден
 Fujitsu ESPRIMO P400
Fujitsu ESPRIMO P400

19 140 Ден
Помести надесно

Топ понуда

 magicJack
magicJack

3 100 Ден

Ново: плаќање на фактура

Сите правни лица може да ги платат своите нарачки на фактура. Во делот „Начин на плаќање“ одберете „Плаќање на фактура“.
 

Поддршка за корисници

Имате прашања? Ви треба помош?
Во тој случај контактирајте не:

  • Испратете ел. пошта на hello (at) bitsia.com
Пријатели:

Контакт за соработка

Битсиа системи ДОО Скопје

Пријатели:

Категории

НајавувањеНајнов ценовник

Кој е Online

Има 8 гости и 1 член присутни

www.sajtnagodinata.mk

Сигурно електронско плаќање
овозможено од: